Schadeherstel

Anders dan bij de meeste klussen komt schade vaak onverwacht. Klusbedrijf Den Dijker helpt u de schade herstellen en gelukkig worden de kosten vaak door de verzekering vergoed. De kosten voor herstel worden duidelijk in de offerte weergegeven.

Een offerte voor schade herstel (welke vaak is benodigd voor de verzekering) is niet gratis. Deze kosten worden echter in mindering gebracht op de laatste factuur indien u de schade door mij laat herstellen.

Ik heb voor diverse opdrachtgevers schades hersteld. De schades lopen hierbij uiteen en zijn uiteraard afhankelijk van de oorzaak van de schade.
Bij waterschade wordt eerst de oorsprong van de lekkage opgespoord en daarnaast wordt natuurlijk de gevolgschade geïnventariseerd. Daarbij kunt u denken aan het plafond of het laminaat wat aangetast is. Een heftige Storm kan ook veel gevolgen hebben voor uw dak, dakkapel, poort, schutting of afrastering.

En wat te denken van een inbraak, dit is op zich al vervelend genoeg maar daarnaast maakt een inbreker vaak veel schade om een huis binnen te komen. Zo heeft u al snel schade aan kozijnen of kapotte deuren en scharnieren. Klusbedrijf den Dijker hersteld graag voor u de schade en maakt het daarbij de inbrekers extra moeilijk door de beste inbraakwerende maatregelen toe te passen.

Kortom, neemt u bij schade contact op met klusbedrijf Den Dijker en vraagt u naar de voorwaarden.